12/07/2008

ELS MISSATGES DE L'OLIVERA DE LA PAU






Durant les dates de Nadal l'ajuntament de Vic col·loca una olivera a la Plaça del Pes i la gent hi penja missatges de pau...en teoria...també hi ha altres missatges més curiosos...A continuació us en mostrem alguns...curiosos en el fons..pero molt respectables

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Em sembla que mirar els desitjos de les altres persones és d'una mala educació increïble!!!

Joan

Anónimo dijo...

Joan, Què dius???
A veure, els missatges es posen en un espai públic i habilitat amb aquesta finalitat, demanar un desitg i fer-ho en públic. Des del primer any de l'olivera de la Pau sempre s'han mostrat missatges, s'han vist per tot arreu. Ningú els escriu d'amagat, i tota la gent, avis, pares i fills n'escriuen i en llegeixen.
Qè vols, que et posin una etiqueta que es pugui tancar perque hi escriguis tu?
Pau, home, pau.

Anónimo dijo...

JOAN TU HAS ENTRAR AL BLOG I ELS HAS LLEGIT...

Enric dijo...

Acabo de inicia un treballa sobre els desitjos de las persones .El respecte es una cosa mol importa'n par mi, et permet anar a tota reu i fer casi tot , tot te un altra caira quan esta impregnat de respecta,per això e pensat:
A. mantenir l'anonimat dels desitjos
B. posar en disposició un contacte per si algú desitges treure el seu desig de la vista de to-tom.
Motius.
Trobo molt interessant saber els desitjos de la gent . Per que amb sembla que vivim en un engany consta'n de informació i això podria fer-nos pendra consciencia de moltes coses. Jo mateix soc cons-ien que a mi particularment m'agradaria posar els desitjos de caira humà o humanista sopo-so que soc ,una mica “jipi”, però m'agradaria ser lo mes impersonal que pugi ser , per reflectint la realitat dels desitjos lo mes aproximadament i bonament que pugi per damunt del que a mi m'agradaria i passant la borgonya de no poder fer conten a tothom.
Començo el meu “treball de recerca “a Vic don soc i on últimament ja un debat racial intens (seria interessant veure si això es reflecteix en els desitjos de la gent ).
que opineu sobra el tema?
Em podeu passa fotos de la olivera/es i desitjos?
Que desitgeu?

Un saludo cordial Enric Sanchez
renric@hotmail.com