6/08/2008

CONVIDO A SOPAR A L'"ANÒNIM" PER PARLAR DEL TEMA I SER AMICS

A mi una cosa que no m'agrada és que la gent s'enfadi (ni amb els altres...ni per suposat amb mi) i per això convido a sopar a l'"anònim"- el que em va dir jilipolles per parlar sobre l'entrada de la discòria. Jo vull conèxie'l (potser em sorprenc). L'objectiu és parlar sobre el tema, sense insultar (cosa possible per la meva part) i en un futur si vols tenir aquest bloc per questionar i debatre el que fan les tv locals a la comarca (comentar i debatre amb respecte i que sigui útil el fet qüestionable)...

Va "anònim" no siguis vegonyós i envia'm un correu (cod@grupkiscakisca.com) que et vull conèixer!


PD. pots portar acompanyant/a (pero se'l paga ell/a el sopar)

2 comentarios:

Anónimo dijo...

A l'ANÒNIM QUE NO LI AGRADA TVOSONA:

tots sabem k el 9TV fa molts directes i és la 'millor' televisió del món, que és la crack. Crec que primer de tot, s'ha de ser humil en aquesta vida, i en sentir una mínima crítica en un blog PERSONAL (en cap moment s'ha parlat en nom de l'empresa), s'ataqui d'una forma tan directa i ridícula. Es poden fer molts directes, però no sempre es fan bé. I quan no és així, un PERSONAL pot criticar-ho obertament.

Sembla que quan es fa una crítica ja s'ha ferit l'orgull de la 'millor' televisió del món i les coses no sempre es fan bé.

HUMILTAT PER SOBRE DE TOT AMICS MEUS.

P.D. Quan el 9TV faci 20 anys, llavors parlarem de quina televisió és la que ho fa millor tot. De crisis en pot passar tohom en 20 anys, però amb 4 difícil.

Anónimo dijo...

Saps què trobo més lleig del que has fet? Si tu tens ràbia a la tele de la comptencia et pots posar amb l'empresa però tu has qualificat d'ineptes als seus treballadors. Uns treballadors que potser algun dia poden ser els teus companys de feina, o que comparteixes espais de treball com rodes de premsa o hi pots compartir amistats. El que no sé és si ells mai s'han ficat amb tu. Si és així callo. En cas contrari crec que hauries d'abaixar el cap i reconèixer que l'has pifiat i demanar perdó. Has anat de prepotent desqualificant uns treballadors que intenten fer la mateixa feina que tu. Igual no en saben tant però pel que sé ho intenten. Molta sort a la vida!!!