6/23/2007

D'aquesta manera segur que s'omple el pavello!



Les jugadores del Club Patí Voltregà han tornat a ser protagonistes aquests dies i no per un èxit esportiu, sinó mediàtic. I és que set de les components de l’equip de Sant Hipòlit, Mònica Piosa, Anna Romero, Montse Caralt, Carla Giudici, Daniela Guerrero, Laia Vives i Maria Ferron han estat protagonistes a la revista Interviú, on han posat sense roba per demanar una atenció que els seus èxits esportius no han aconseguit.
Les jugadores del conjunt osonenc apareixen amb patins i sense roba, però amb el cos pintat amb els colors blanc-i-blau del CP Voltregà. La fotografia es va fer fa uns dos mesos. Carla Giudici explica d’on va sortir la idea: «em van telefonar d’Interviú per plantejar-me aquesta possibilitat. Jo pensava que les companyes, quan els hi comentés, em dirien que no, però la meva sorpresa va ser que van dir que ho podíem fer, que era una manera de reivindicar-nos i donar-nos a conèixer».
Inicialment la proposta era fer la fotografia sense roba, cosa que les noies no veien clara. Després, elles mateixes van proposar pintar-se i a la gent d’Interviú els va semblar bé. Un cop fet el primer pas, decidir que sí, va arribar el moment de fer les fotografies. Tres maquilladores i una fotògrafa desplaçades a Sant Hipòlit van treballar «més de tres hores» per deixar-les a punt.

No hay comentarios: